Duminică, 2019-05-26, 0:30 AM
Bine aţi venit vizitator | RSS
Formularul pentru autentificare


Termeni si conditii de utilizare

eMedia-Zone.tk


1. Acceptul dumneavoastra

Vizitand si/sau utilizand acest website (inclusiv intregul continut disponibil pe acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE, PRECUM SI TERMENII SI CONDITIILE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE SI COPYRIGHT ALE SITE-ULUI. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa nu utilizati website-ul "eMedia-Zone.tk".

 2. Website-ul "eMedia-Zone.tk" 

Termenii si conditiile sunt aplicabile tuturor utilizatorilor site-ului "  eMedia-Zone.tk", incluzand si utilizatorii care contribuie cu materiale video, imagini, informatii sau cu alte materiale sau servicii pe site. Site-ul "  eMedia-Zone.tk" contine linkuri spre alte site-uri, care sunt proprietatea unor terte persoane sau sunt controlate de terte persoane fara nici o legatura cu detinatorii acestui website. " eMedia-Zone.tk " nu are nici un control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricaruia dintre aceste terte website-uri. Administratorul " eMedia-Zone.tk " nu poate si nu va cenzura sau edita in nici un fel continutul vreunui tert site catre care exista link-uri din paginile " eMedia-Zone.tk ". Prin utilizarea " eMedia-Zone.tk ", dumneavoastra absolviti in mod explicit si neconditionat " eMedia-Zone.tk " si pe administratorii sai de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea de catre dvs a unui tert website. Prin urmare, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati sau utilizati.

3. Accesul " eMedia-Zone.tk "

3.1. "eMedia-Zone.tk" va garanteaza permisiunea de a vizita si utiliza acest website asa cum este stipulat in acesti Termeni si conditii de utilizare:

a). utilizarea acestui website o faceti doar in interes personal si necomercial;


b). nu veti copia sau distribui nici o parte din acest website in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul website-ului;


c). nu veti modifica sau altera nici o parte din acest website in afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a website-ului in scopul in care a fost creat;


d). veti respecta termenii si conditiile de utilizare a acestui website.


Multumim pentru intelegere Căutare

Sondajul nostru
Ce parere ai despre emedia-zone ?
Total răspunsuri: 650

Inregistrati online


Statistici
Conectati : 1
Oaspeti : 1
Inregistrati : 0

publicitate online
Copyright eMz "eMediaZone Prietenul tau pe Net" © 2019 : vizitator