Sâmbătă, 2024-04-27, 2:05 PM
Bine aţi venit vizitator | RSS
Formularul pentru autentificare


Principală » 2011 » Septembrie » 11 » Violatori, hoti, drogati si betivi in Garda reginei Marii Britanii
9:07 PM
Violatori, hoti, drogati si betivi in Garda reginei Marii Britanii




Peste 450 de soldati antrenati pentru a asigura paza reginei Marii Britanii au fost condamnati pentru infractiuni care merg de la furt si tentativa de viol pana la posesie de droguri si dezertare.


In total, 465 de membri ai trupelor din Household Division au comis in ultimii patru ani un total de 685 de infractiuni, iar 102 au fost incarcerati in inchisori civile sau militare, potrivit informatiilor date publicitatii de Ministerul britanic al Apararii. Intre cei 465 de condamnati se afla si camarazi ai printului Harry din Regimentul Blues and Royals.

Astfel, au fost comise 337 de atacuri violente, inclusiv cu intentie, 52 de furturi sau fraude, 56 de infractiuni legate de consumul de alcool si droguri, 54 de distrugeri si 117 infractiuni la regimul rutier. Household Division este alcatuita din sapte regimente, iar sarcinile lor includ paza Palatului Buckingham si a Guvernului. Datele mai arata ca 81 de militari au fost condamnati la inchisoare pentru dezertare.
Vizualizări: 620 | Adăugat de: Bogdan | Tag-uri: si, marii, reginei, hoti, Britanii, Violatori, in, Garda, betivi, drogati | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Căutare

Sondajul nostru
Ce parere ai despre emedia-zone ?
Total răspunsuri: 650

Inregistrati online


Statistici
Conectati : 1
Oaspeti : 1
Inregistrati : 0

publicitate online
Copyright eMz "eMediaZone Prietenul tau pe Net" © 2024 : vizitator