Joi, 2024-04-25, 2:36 PM
Bine aţi venit vizitator | RSS
Formularul pentru autentificare


Principală » 2011 » Septembrie » 11 » Un medic si-a facut gard din ace infectate cu HIV pentru a tine hotii la distanta
9:03 PM
Un medic si-a facut gard din ace infectate cu HIV pentru a tine hotii la distanta




O doctorita din Brazilia a gasit o metoda inedita pentru a scapa de hoti. Femeia a decis sa isi apere proprietate montand pe gardul din fata casei mai multe ace infectate cu HIV. Ideea nu a fost pe placul autoritatilor iar acum femeia risca sa isi piarda dreptul de libera practica.


Femeia a luat mai multe ace infectate cu virusul HIV de la spitalul in care lucreaza, si le-a montat apoi in varful gardului.

A lipit, apoi, un afis pe gard, prin care ii anunta pe cei care se gandesc sa incerce sa ii sara gardul, ca risca sa se infecteze cu unul dintre cele mai periculoase virusuri din lume.

Femeia, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, sustine ca a recurs la acesta metoda dupa ce, in trecut, a fost jefuita de doua ori.

Primii care au sesizat pericolul reprezentat de acele infectate, au fost vecinii femeii. Oamenii s-au plans de faptul ca metoda de protectie a doctoritei este periculoasa nu numai pentru hoti ci si pentru ei. Dupa cinci zile, femeia a fost obligata de autoritati sa renunte la ace si sa plateasca o amenda de peste 100 de dolari.

In zilele urmatoare, doctorita va fi suspusa unui control psihiatric si risca sa isi piarda licenta.
Vizualizări: 655 | Adăugat de: Bogdan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Risa  
0
Hello, sir, I am very happy to read to you, I shall be happy to participate has the ortioizagann of an event of this type( in Senegal because we can participate in the education of our youth to make sensitive them with regard to the secret emigration in the AIDS etc. I shall be very happy to be your partner in this project and of that we shall have got about our collaboration I shall begin right now has to dedicate me to the ortioizagann of this event.Mr khadim

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Căutare

Sondajul nostru
Ce parere ai despre emedia-zone ?
Total răspunsuri: 650

Inregistrati online


Statistici
Conectati : 1
Oaspeti : 1
Inregistrati : 0

publicitate online
Copyright eMz "eMediaZone Prietenul tau pe Net" © 2024 : vizitator