Joi, 2024-04-18, 8:05 PM
Bine aţi venit vizitator | RSS
Formularul pentru autentificare


Principală » 2011 » Septembrie » 13 » O bunicuta si-a pus silicoane si si-a gasit iubit cu 41 de ani mai tanar
7:22 PM
O bunicuta si-a pus silicoane si si-a gasit iubit cu 41 de ani mai tanar



Joan Lloyd este o strabunica de 65 de ani care a decis sa-si puna silicoane si sa treaca de la cupa A la cupa F. Pentru asta, batrana a cheltuit 4.000 de lire din economiile sale.


Femeia si-a ingrijit sotul bolnav timp de 15 ani, iar dupa moartea acestuia a luat hotararea sa faca ceva pentru a se simti mai tanara. "Am mult mai multa incredere in mine, si ma simt mult mai bine in pielea mea", a marturisit bunicuta.


Joan a avut cateva intalniri romantice dupa aceasta interventie chirurgicala. Femeia a marturisit ca multi barbati nu stiau cati ani are. Printre acestia se numara si un pusti de 24 de ani care i-a devenit iubit.

Batrana a dorit sa se reintoarca la fermitatea si frumusetea bustului pe care il avea in tinerete, inainte de a avea copii si de a alapta.

Si in California a existat un caz asemanator. Marie Kolstad, o femeie din California, si-a pus implanturi mamare la 83 de ani. Explicatia ei? Se asteapta sa mai traiasca destui ani, fiindca si mama ei a trait peste 90 de ani, si, ca orice femeie, isi doreste sa arate bine!

Vizualizări: 800 | Adăugat de: Bogdan | Tag-uri: barbati, silicoane, frumusete, bunicutza, fermitate, Canada, IUBIRE | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
1 boghyy  
0
NEBUNA!! happy

2 Bogdan  
0
happy te-ai da putin mai mult la tzatzele ei , aa? happy tongue wacko

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Căutare

Sondajul nostru
Ce parere ai despre emedia-zone ?
Total răspunsuri: 650

Inregistrati online


Statistici
Conectati : 1
Oaspeti : 1
Inregistrati : 0

publicitate online
Copyright eMz "eMediaZone Prietenul tau pe Net" © 2024 : vizitator