Vineri, 2024-03-29, 9:59 AM
Bine aţi venit vizitator | RSS
Formularul pentru autentificare


Principală » 2011 » Septembrie » 15


Artista Carmen Şerban s-ar putea alege cu un dosar penal sau, şi mai rău, cu câţiva ani de puşcărie. Solista este bănuită că şi-ar fi răpit, împreună cu fratele său, nepoţii din Spania. Copiii, o fetiţă şi un băiat, sunt ai fratelui artistei, care e despărţit de soţia lui. În această vară, nepoţii manelistei au plecat în vacanţă în Spania, acolo unde se află la muncă mama şi bunica lor. Cum micuţii ar fi trebuit să se întoarcă la finalul lunii trecute, dar nu au făcut-o, cântăreaţa şi fratele ei au plecat să vadă ce s-a întâmplat. "Copiii stăteau în condiţii sărăcăcioase, primitive. Nu erau spălaţi şi slăbiseră”, a declarat artista, care susţine că i-a luat în România ... Detalii... »
Views: 765 | Added by: Bogdan | Date: 2011-09-14 | Comments (0)

Cameron Diaz este din nou o femeie singură. Diva s-a despărţit de iubitul ei, jucătorul american de baseball Alex Rodriguez, după o relaţie de un an destul de zbuciumată. Actriţa se pare că nu vrea să-şi neglijeze cariera, iar Alex o distrăgea.





"Este foarte ocupată cu meseria. Iar el s-a accidentat de câteva ori şi vrea să se concentreze asupra meciurilor. Sunt foarte dedicaţi amândoi din punct de vedere profesional", a declarat un apropiat pentru revista US Weekley.

Diaz şi Rodriguez s-au despărţit în temeni amiabili şi au hotărât că vor ţine legătura. "Ei sunt prieteni foatre buni şi încă se plac. Alex o respectă enorm pe Cameron", a adăugat ac ... Detalii... »

Views: 671 | Added by: Bogdan | Date: 2011-09-14 | Comments (0)

Căutare

Sondajul nostru
Ce parere ai despre emedia-zone ?
Total răspunsuri: 650

Inregistrati online


Statistici
Conectati : 1
Oaspeti : 1
Inregistrati : 0

publicitate online
Copyright eMz "eMediaZone Prietenul tau pe Net" © 2024 : vizitator